Visszatér

  • VISSZATÉRÍTÉSI POLITIKA
   MINISZTIKA GALÉRIA garantálja a visszajuttatás jogát - bármilyen okból - a tőlünk kapott tétel (eke) t. Ez a nem meggondolható garancia 14 napos határidővel rendelkezik a megrendelt termék (ek) átvételétől számítva. Ön köteles lesz az elem (ek) nek szállítási költségeit visszaküldeni, kivéve, ha az elemek hibásak. Visszaküldjük Önt azon termékek költségeiért, amelyekre a tétel (ek) gyűjtésétől számított 14 munkanapon belül tér vissza.
 • Kikre vonatkozik a Visszaküldési Szabályzat?
  • A Visszatérítési Szabályzat kizárólag magánszemélyek vásárlásaira vonatkozik.

 • Mik a politika feltételei?
  • Az áru (ok) átvételétől számítva 14 nap áll rendelkezésedre, hogy eldöntsd, hogy lemondja-e az Eladói szerződést az MINISZTERI GALÉRIA-val. MINISZTIKA GALÉRIA megtéríti Önt a visszaküldött cikkek költségeiért, de NEM az esetleg felmerülő költségekért. Abban az esetben, ha a visszajuttatni kívánt tétel egy promóció részeként, lényegesen alacsonyabb áron (vagy ingyenesen) megvásárolható, rendszeres árú elemekkel kombinálva, akkor a Visszatérési irányelvek szerinti jogait csak akkor lehet gyakorolni, ha visszaadja az összes elemet, azaz a különleges ajánlatelemet és a rendszeres árú elemeket.
   Nem adhat vissza testre szabott elemeket. Felhívjuk figyelmét, hogy a digitális letöltések nem visszatéríthetők.

 • Hogyan működik a szabályzat?
  • · A Visszatérési házirendre a következő feltételek vonatkoznak:

   - A megvásárolt tárgyat (eke) olyan állapotban kell visszaküldeni, mint amilyenben az eljuttatták és nem használták;

   - A szállítási költségeket a feladó viseli.

   - Amikor megkapjuk a tétel (ek) et, akkor megvizsgáljuk a csomag (ok) károsodás vagy manipuláció jeleit (a visszaküldési irányelv nem vonatkozik azokra a tételekre, amelyek nyilvánvalóan károsodtak a tranziton kívül), ezért javasoljuk, hogy a tételek nagy gonddal vannak csomagolva, ideális esetben az eredeti csomagoláson.

 • Hogyan küldhetem vissza az elemeket, amelyekhez vissza akar térni a MINISZTÉRI GALÉRIAHOZ?
  • Kérjük, jelentkezzen be online fiókjába, kattintson arra a megrendelésre, amelyet vissza kíván térni, majd kattintson a KIJELZÉS VÁLTOZTATÁSRA vagy VISSZATÉRÍTÉSRE, és kövesse a megadott utasításokat.

   Kérjük, szánjon időt az elemek csomagolására oly módon, hogy megóvja őket a sérülésektől vagy a beavatkozástól. MINISZTERI GALÉRIA fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a fenti feltételeknek nem megfelelő elemek elfogadását.

   soNormal "style =" mso-margin-top-alt: automatikus; mso-margin-bottom-alt: auto; line-height: 15.0pt; mso-hyphenate: auto; text-autospace: ideograph-numeric ideograph-egyéb; msec-függőleges-align-alt: auto "> Megjegyzés: Javasoljuk, hogy a szállításhoz nyomon követhető legyen egy dedikált szállítmányozó cég, hogy a szállítmány nyomon követhető legyen MINISTRY GALLERY nem kezdeményez visszatérítési eljárást, amíg a tétel (ek) a visszaküldött (kapott) beérkezett és megvizsgálták.


What clients say